Metabo Speciális Gép 2021

A 2021-es Speciális Gép kiadványban megtalálod a Metabo gép, kiegészítő és tartozék újdonságait!  Kiemelt ajánlataink:


Nagy teljesítményű fúrógépet, ütvefúrót, csavarozót szeretnél? A legnehezebb alkalmazásokhoz a 18 Voltos BS 18 LTX BL I akkus fúrócsavarozó és az SB 18 LTX BL I ütvefúró csavarbehajtók nyújtják a legnagyobb teljesítményt. Az elektronikus biztonsági lekapcsolásnak köszönhetően nincs visszacsapódás a szerszám blokkolásakor. Az egyedülálló szénkefe nélküli (BL) motor garantálja a villámgyors és hatékony munkavégzést.


Mélyebb bemerülésre van szükséged? Metabo KT 18 LTX 66 BL az első akkus merülőfűrész 66 mm vágásmélységgel. Az erőteljes Metabo szénkefe mentes (BL) motornak és a 18 Voltos, LiHD akkuegységnek köszönhetően maximális áthúzóerő és pontos, kitartó fűrészelő vágás jellemzi. A nagy űrtartalmú porzsákkal vagy a rácsatlakoztatott porszívóval porszegény fűrészelést tesz lehetővé.

Termék változatok: 


Lapozz bele a kiadványba, válogass a legjobb ajánlataink közül!

Belelapozok

A kiadványban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a készlet erejéig érvényesek. Az akció 2021. augusztus 31-ig, vagy visszavonásig érvényes. A kiadványban szereplő Metabo KHA 18 LTX BL 40 MB akkus kombikalapács várhatóan 2021 októbertől lesz elérhető kínálatunkban.


Tekintsd meg a Metabo újdonságait a Kapcsolódó termékek között! ⬇

A teljes Metabo kínálatunk megtekintéséhez, kattints ide