Knipex fogók

Ha Knipex szerszámokat keresel, jó helyen jársz! Nézd át kiemelt ajánlatainkat és fedezd fel a teljes kínálatot!


 

Kiemelt termékeink:

  • A Knipex CoBolt® S Kompakt csapszegvágót különösen nagy vágásteljesítmény jellemzi: a mélyedéssel rendelkező nagy teherbírású vágóél a legkeményebb anyagokat is átvágja egyetlen vágással. A kézreálló, 160 mm hosszú test és a kicsi, keskeny fej nagyon jó hozzáférést biztosít a munkaterülethez.
     
  • A Knipex PreciStrip16 automatikus huzalcsupaszító fogó a finom huzalok és merev kerek kábelek egyszerű, pontos csupaszítását és vágását teszi lehetővé a 0,08 és 16 mm² közötti széles kapacitástartományban. A félkör alakú hornyolt fém befogó jó tapadást biztosít, a parabolikus csupaszítópenge pedig pontos vágást tesz lehetővé. A vágás mélységét szabadalmaztatott automatizmus szabályozza; ezáltal a speciális felhasználási körülményeknek (szigetelőanyag, hőmérséklet) megfelelően állítható be.
     
  • A többkomponensű markolatos Knipex fogókulcs fogó és csavarkulcs egyetlen szerszámban. Kiválóan alkalmas munkadarabok tartására, préselésére és hajlítására, nemesített felületű szerelvények szerelésére.
     
  • A Knipex TubiX® görgős csővágó könnyű, egykezes tolást tesz lehetővé a különböző méretű munkadarabokhoz való finombeállításhoz. A kiváló minőségű tűcsapágyak a vágókorongon és a vezetőgörgőkön nagyban hozzájárulnak az egyszerű vágáshoz. 

Termék ajánlatainkat megtalálod a Kapcsolódó termékek ⬇ között.

A teljes Knipex választékunk megtekintéséhez, kattints ide.