Knipex újdonságok

Ha Knipex szerszámokat keresel, jó helyen jársz! Nézd át 2021-es újdonságainkat és fedezd fel a teljes kínálatot!

Knipex újdonságok 2021

Kiemelt termékeink:

  • Az új KNIPEX XS fogókulcs a kompakt méretének köszönhetően optimális hozzáférést biztosít még szűk helyeken is. Különböző munkadarab méretekhez állítható, segítségével a munkadarabok megbízhatóan tarthatók, préselhetők és hajlíthatók. Pofája 21mm átmérőig nyitható - ez a leggyakrabban használt méretű hatlapfejű csavarokat fedi így le és akár egy csillag-villáskulcs készletet is tud helyettesíteni!
     
  • A KNIPEX CutiX univerzális kés pontos és gyors vágást tesz lehetővé. Az innovatív stabilizáló rúd jóvoltából elkerülhető a nem szándékos hajlítás vagy a penge törése, ezáltal használata nagyon biztonságos. A robusztus, tartós magnézium háznak köszönhetően KNIPEX CutiX univerzális kés könnyű, mint a műanyag, azonban erős, mint az öntött alumínium. 
     
  • A Knipex BiX műanyagcső vágó kényelmesen illeszkedik a kézbe, forgács nélkül vágja el a csöveket. Rendkívül gyorsan és hatékonyan vágja el a műanyag csöveket és a tömítőhüvelyeket, így praktikus munkaeszköz vízvezeték szerelők és villanyszerelők számára.


Termék újdonságainkat megtalálod a Kapcsolódó termékek ⬇ között és a Knipex akciós újságban.

A teljes Knipex választékunk megtekintéséhez, kattints ide.