Hikoki Újdonságok

Fedezd fel a Hikoki innovatív termékeit! Válassz a kiemelt újdonságaink közül, raktárkészletről!

Kiemelt újdonságok:

  • A tárcsamotoros Hitachi-Hikoki CG36DB-BASIC akkus fűkasza a 36 Voltos, nagy teljesítményű MultiVolt akkumulátorral akár 20%-al hosszabb üzemidőt tesz lehetővé. Csendes, kompakt, könnyű fűkasza, változtatható fordulatszámmal és szarvmarkolattal.

  • A Hitachi-Hikoki M3612DA MultiVolt(36V) akkus felsőmaró a MultiVolt akkunak és a szénkefementes motornak köszönhetően hihetetlenül erős, a nehezebb munkáknál 1,4-szer nagyobb sebesség érhető el vele, mint az M12V2 hálózati géppel. Sebességszabályozással, precízebb mélységállítással rendelkezik, munka közben könnyen lehet manőverezni vele. Akkumulátorral és töltővel, Hitboxban is elérhető.


Ami még érdekelhet:

  • Hitachi-Hikoki DH26PC2 könnyű, kategóriájában az egyik legerősebb ütési teljesítménnyel rendelkező fúró-vésőkalapács, gyorstokmánnyal. Kitűnő ár-érték arányú, hatékony gép, ami jól bírja a folyamatos használatot. Ideális választás építési vagy bontási munkákhoz; vésésre, fúrásra, ütvefúrásra is alkalmas.
     
  • A Hitachi-Hikoki DS18DD-BASIC-HSC gyors és erőteljes szénkefementes (BL) motorjával és a könnyű, kompakt géptesttel szűk térben és különféle pozícióban is kényelmesen és könnyedén lehet dolgozni. 
     
  • A Hitachi-Hikoki RP250YDM ipari vizes/száraz porszívó használata egyszerű, erős teljesítmény és strapabíró kivitelezés jellemzi. Gépre csatlakoztatható, az elektromos gép bekapcsolásakor a porszívó is automatikusan bekapcsol.

További újdonságokért, nézz körbe a Kapcsolódó termékek ⬇ között és böngészd át a 2021-T1 gépakció újságot! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes webáruházunkban, budapesti és szolnoki szerszámáruházunkban.


Az új Hikoki-Carat Tesztcentrumunk megnyitott!

Árubemutató és teszt sátrunkban kipróbálhatod a legmenőbb Hikoki és Carat gépeket. Látogass a budapesti M3 Szerszámáruházunk parkolójába és tedd próbára a termékeinket! 

Tovább a Tesztcentrumhoz