Festool limitált tavaszi újdonságok

A Festool tavaszi, limitált különkiadásaiban az akkus fúrógépek mellé egy több, mint 25.000 Ft értékű Festool SYS3 Organizer tárolódobozt kapsz ajándékba! Válogass az akkus ütvecsavarozó, fúró-csavarbehajtók, építkezési csavarbehajtó és építkezési csavarbehajtó kínálatunkból, a készlet erejéig!

Ajánlatainkat a Kapcsolódó termékek ↓ közt találod, a lap alján.

Festool Organizer


A TID 18 HPC 4,0 I-Plus akkumulátoros ütvecsavarozó a legújabb, szénkefe nélküli, erős EC-TEC motorral és robusztus ütőművel van felszerelve, a hosszú idejű használhatóság érdekében. Az anyagnak megfelelő munkavégzés a három fordulatszám-fokozatnak köszönhető. A T üzemmód a fordulatszámot automatikusan hozzáilleszti az anyaghoz.

A C 18 HPC 4,0 I-Plus akkus fúró-csavarbehajtó szénkefe nélküli, karbantartásmentes EC-TEC motorja mindig az aktuális feladathoz igazított erővel működik. A CENTROTEC gyors szerszámcsererendszer, a derékszög- és excenterfeltét, illetve a mélységütköző nagy sebességet biztosítanak fúrás és csavarozás során. A T 18+3 HPC 4,0 I-Plus verzió a C 18-hoz képest magasabb forgatónyomatékkal rendelkezik. 

A TID 18 HPC 4,0 I-Set T18 szett egy TID 18 akkus ütvefúró-csavarozót T18+3 akkus fúró-csavarbehajtót tartalmaz.

A DWC 18-4500 HPC 4,0 I-Plus akkus építkezési csavarbehajtó optimális feltételeket ad a hosszan tartó, fáradtságmentes munkavégzéshez, akár fej felett is. Az állandó csavarozási mélységnek és a csavarok pontos rögzülésének hála, megszabadít az időrabló utómunkáktól.

A Festool SYS3 ORG M 89 6xESB Organizer tárolódoboz az akkumulátoros géppel együtt csomagolva érkezik. Akciónk 2022. április 7-től a készlet erejéig érvényes webáruházunkban és szerszámáruházainkban.


A tavaszi Festool promóció további termékei: