3M 787C Fibertárcsa, 36+, 125 mm x 22 mm

3M
940 Ft (740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 100!
Gyártó cikkszám: 7100099788
Cikkszám: 168623
Szállítási díj: 1.590 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap

940 Ft (740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 100!

Leírás

A 3M™ 787C fibertárcsák a csiszolási csúcstechnológiánk, a 3M Precíziósan Alakított Szemcsék felhasználásával készültek. A tárcsák merev fiber hátlapja és erős műgyantás kötése tartósságot és magas szakítószilárdságot biztosít. Célja az ultragyors vágás, csiszoló segédanyagot is tartalmaz
A 3M™ 787C fíbertárcsa a hagyományos fíbertárcsákhoz képest jóval nagyobb teljesítményt nyújt.

Fibertárcsáink rendkívül gyors vágást biztosítanak, ezért kiválóan használhatók hegesztési varrat eltávolításához, egybecsiszoláshoz és a felület finomításához rozsdamentes acél és magas nikkeltartalmú ötvözetek esetén.

Korszerű megoldás nagy kihívást jelentő alkalmazásokhoz
Találja meg az alacsony költség és a magas teljesítmény egyensúlyát: A csiszolóanyag kiválasztásánál figyeljen a pontosan megfelelő csiszolási sebességre és élettartamra. A 787C fíbertárcsa pontosan annyi precíziósan formált szemcsét (PSG) tartalmaz, amennyi a sebesség és a tartósság optimális egyensúlyának megteremtéséhez szükséges a nagy kihívást jelentő alkalmazásoknál, a csiszolástól a sorjázásig. Csiszolási segédanyagot tartalmaz, amely hidegen tartja a tárcsát és a munkadarabot, és még inkább meghosszabbítja a tárcsa élettartamát. A tárcsa felépítéséhez tartozik a merev hordozó és az erős gyantás ragasztás, melyek tartósságot és szakadásállóságot biztosítanak. A csiszolószemcsékkel együtt ezek teszik lehetővé, hogy a kezelők több munkadarabot munkáljanak meg egyazon tárcsával, és így ritkábban kelljen tárcsát cserélniük.

Kiemelkedően hosszú élettartamának és vágási sebességének köszönhetően ezek a 787C fíbertárcsák a 3M egyik legjobb csiszolókorongjai nagy teljesítményű gyártási környezetekben, így jóval előnyösebbek a hagyományos fíbertárcsáknál. Olyan munkáknál, melyeknél egy gyorsabb fíbertárcsát esetleg nem tudnak megfelelően kihasználni, de a termékenység elsődleges fontosságú, ott ezekkel a fíbertárcsákkal kimagasló eredményeket érhet el.

Teljesítménynövekedés 3M precíziósan formált szemcsékkel
A könnyű és nehéz anyageltávolítás teljesítményének fokozásához kifejlesztett 3M precíziósan formált szemcsék segítségével a kezelők gyorsabban és kisebb fáradsággal végezhetnek el nehéz feladatokat. A szemcsék egyenletesen kopnak, és mivel maga a csiszolóanyag hideg és éles marad, ezért a PSG csiszolóanyagok jelentősen hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos, kerámiából készültek, ezáltal kimagasló teljesítményt biztosítanak a gyártási alkalmazásokban.

E teljesítményszint eléréséhez a 3M mérnökei szabadalmaztatott mikroreplikációs technológia alkalmazásával precíz háromszögletű 3M™ kerámia csiszolószemcse szerkezeteket hoznak létre, amelyeket a hordozón elektrosztatikusan elhelyezve alakítanak ki éles csúcsokat. Ezek a rendkívül éles csúcsok tisztán átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok, és folyamatosan élezik önmagukat, ahogy a csúcsok letörnek.

Tippek az optimális használathoz
A fíbertárcsák nagy igénybevételre tervezett csiszolóanyagok, melyek erős, merev hordozója kopásálló, nehéz csiszolási alkalmazásokhoz is használható, vulkanizált szálból készült. Az optimális teljesítmény érdekében a tárcsát az adott alkalmazáshoz megfelelő keménységű felfogóval kell használni - kevésbé kemény felfogó szükséges a könnyebb, míg keményebb felfogó a nagyobb igénybevételű csiszolási alkalmazásokhoz. Az alkalmazáshoz megfelelő felfogó használata biztosítja, hogy a csiszolóásvány újra éles legyen, maximalizálva így a csiszolóanyag élettartamát.

3M fejlesztés a termelékenység fokozása érdekében
A 3M csiszolóanyagokkal foglalkozó mérnökei ismerik a csiszolóanyag felépítését. A 3M több, mint 100 éve a vezető csiszolóanyag-beszállítója a fém- és famegmunkáló iparnak, és kiváló minőségű, a fémmegmunkálásban használt csiszolási megoldások egész sorát kínálja, hogy megfeleljen a nehéz feladatok jelentette kihívásoknak. A 787C fíbertárcsát úgy alakítottuk ki, hogy a kezelők kevesebb idő alatt több munkát tudjanak elvégezni, és ezzel szintet léphessenek a gyártásban. Ez remek példa arra, hogy a 3M tudása miként szül olyan korszerű megoldásokat, melyek elősegítik az ipari vállalkozások gyorsabb, jobb és hatékonyabb működését.
A 3M Precíziósan Alakított Szemcsék jobb vágási teljesítményt nyújtanak
A csiszolási segédanyag minimálisra csökkenti a csiszolási hőmérsékletet a hőre érzékeny ötvözeteknél
A minőségi alapanyag kiválóan teljesít a nehéz vágási munkák során
Erősen gyorsan vág, olyan fémek csiszolására is alkalmas, mint a rozsdamentes acél vagy a nikkelötvözetek
Költségcsökkentés strapabíró csiszolóanyagokkal - több munkadarabot tud megmunkálni, mint a hagyományos tárcsák
Tartós és szakadásálló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!