3M 782C Fibertárcsa, 60+, 125 mm x 22 mm

3M
909 Ft (716 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 100!
Gyártó cikkszám: 7100099094
Cikkszám: 168608
Szállítási díj: 1.590 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap

909 Ft (716 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 100!

Leírás

A 3M™ 782C Fibertárcsa szénacélok ultragyors vágására alkalmas. A tárcsák a csiszolási csúcstechnológiánk, a 3M Precíziósan Alakított Szemcsék felhasználásával készültek. Merev fiber hátlapjuk és erős műgyantás kötésük tartósságot és magas szakítószilárdságot biztosít.

A tárcsák kompatibilisak a 3M tárcsa-előlapokkal és -agyakkal (külön kaphatóak).
A szénacél ultragyors csiszolására tervezett 3M™ 782C fíbertárcsa kiemelkedő csiszolási teljesítményt, tartósságot és egyszerű használhatóságot kínál. Tárcsáink a hagyományos fíbertárcsákhoz képest jóval nagyobb teljesítményt nyújtanak. A korszerű csiszolási technológiának köszönhetően remek választás olyan nehéz alkalmazásoknál, mint például a hegesztési varratok eltávolítása, az egybecsiszolás és a felület finomítása.

Kimagasló teljesítmény szénacéllal végzett alkalmazásoknál
Találja meg az alacsony költség és a magas teljesítmény egyensúlyát: A csiszolóanyag kiválasztásánál figyeljen a pontosan megfelelő csiszolási sebességre és élettartamra. Ezek a tárcsák precíziósan formált szemcséket (PSG) tartalmaznak, és ezek segítségével teremtik meg a sebesség és a tartósság optimális egyensúlyát a szénacéllal végzett számos műveletnél. A tárcsa felépítéséhez tartozik a merev hordozó és az erős gyantás ragasztás, melyek tartósságot és szakadásállóságot biztosítanak. A gyorsan csiszoló szemcsékkel együtt ezek teszik lehetővé, hogy a kezelők több munkadarabot munkáljanak meg egyazon tárcsával, és így ritkábban kelljen tárcsát cserélniük.

Kiemelkedően hosszú élettartamának és csiszolási sebességének köszönhetően a 782C tárcsa a 3M egyik legjobb csiszolókorongja nagy teljesítményű gyártási környezetekben, így jóval előnyösebb a hagyományos fíbertárcsáknál. Olyan munkáknál, melyeknél egy gyorsabb fíbertárcsát esetleg nem tudnak megfelelően kihasználni, de a termékenység elsődleges fontosságú, ott ezekkel a fíbertárcsákkal kimagasló eredményeket érhet el. Kiváló választást jelentenek számos alkalmazásnál, például élletörésnél, ferde szél kialakításánál, sorjázásnál és hegesztési varratok eltávolításánál.

Teljesítménynövekedés 3M precíziósan formált szemcsékkel
A könnyű és nehéz anyageltávolítás teljesítményének fokozásához kifejlesztett 3M precíziósan formált szemcsék segítségével a kezelők gyorsabban és kisebb fáradsággal végezhetnek el nehéz feladatokat. A szemcsék egyenletesen kopnak, és nem veszítik el élességüket, ezért a PSG csiszolóanyagok jelentősen hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos, kerámiából készültek, ezáltal kimagasló teljesítményt biztosítanak a gyártási alkalmazásokban.

E teljesítményszint eléréséhez a 3M mérnökei szabadalmaztatott mikroreplikációs technológia alkalmazásával precíz háromszögletű 3M kerámia csiszolószemcse szerkezeteket hoznak létre, amelyeket a hordozón elektrosztatikusan elhelyezve alakítanak ki éles csúcsokat. Ezek a rendkívül éles csúcsok tisztán átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok, és folyamatosan élezik önmagukat, ahogy a csúcsok letörnek.

Tippek az optimális használathoz
A fíbertárcsák nagy igénybevételre tervezett csiszolóanyagok, melyek erős, merev hordozója kopásálló, nehéz csiszolási alkalmazásokhoz is használható, vulkanizált szálból készült. Az optimális teljesítmény érdekében ezeket a tárcsákat az adott alkalmazáshoz megfelelő tömörségű felfogóval kell használni - kisebb tömörségű felfogó szükséges a könnyebb, míg nagyobb tömörségű felfogó a nehezebb csiszolási alkalmazásokhoz. Az alkalmazáshoz megfelelő felfogó használata biztosítja, hogy a csiszolóásvány újra éles legyen, maximalizálva így a csiszolóanyag élettartamát.

3M fejlesztés a termelékenység fokozása érdekében
A 3M csiszolóanyagokkal foglalkozó mérnökei ismerik a csiszolóanyag felépítését. A 3M több, mint 100 éve a vezető csiszolóanyag-beszállítója a fém- és famegmunkáló iparnak, és kiváló minőségű, a fémmegmunkálásban használt csiszolási megoldások egész sorát kínálja, hogy megfeleljen a nehéz feladatok jelentette kihívásoknak. A 782C fíbertárcsát úgy alakítottuk ki, hogy a kezelők kevesebb idő alatt több munkát tudjanak elvégezni, és ezzel szintet léphessenek a gyártásban. Ez remek példa arra, hogy a 3M tudása miként szül olyan korszerű megoldásokat, melyek elősegítik az ipari vállalkozások gyorsabb, jobb és hatékonyabb működését.
A 3M Precíziósan Alakított Szemcsék jobb vágási teljesítményt nyújtanak
A minőségi alapanyag kiválóan teljesít a nehéz vágási munkák során
Gyorsan vágja a szénacélt
Költségcsökkentés strapabíró csiszolóanyagokkal - több munkadarabot tud megmunkálni, mint a hagyományos tárcsák
Tartós és szakadásálló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!