Zarges WernerCo ABRU létrák

A ZARGES WernerCo többcélú létrák összecsukható, stabil, alumínium munkaeszközök. Számos funkcióval rendelkeznek, kis szállítási méret mellett. Felhasználásuk sokoldalú és rugalmas: mindössze néhány mozdulattal könnyen hozzáigazíthatod az egyedi helyszíni körülményekhez, bármilyen alkalmazási területen is dolgozol.

A könnyű, korrózióálló és hordozható alumínium lépcsős és létrafokos ZARGES WernerCo támasztólétrák szakiparosoknak és ipari használatra is megfelelnek. A támasztólétrák rugalmas, univerzális megoldásnak számítanak: a könnyű súly, a csúszásbiztos állás és a rendkívül stabil szerkezet egyaránt megfelel az építkezéseken, a gyártóegységekben vagy az otthoni és kerti munkálatok során felmerülő kihívásoknak.

Ha többcélú létrára, támasztólétrára, vagy háztartási létrára van szükséged, a Zarges WernerCo Abru tökéletes megoldást nyújt minden helyzetben. 

Amennyiben ipari megoldást keresel, böngészd át a Zarges WernerCo Skymaster, Combimaster és Strato delta fokos választékunkat is! 


Nézd meg kínálatunkat a Kapcsolódó termékeink  között! 

Ha segítségre lenne szükséged a választásban, gyere és nézd meg a Zarges WernerCo termékeit a budapesti szerszámáruházunkban, szakértőink minden felmerülő kérdésedre válaszolnak. Amennyiben kérdésed lenne a szállítással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!