Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Termékek Menü

widgetek

Vevői visszajelzések, vélemények

Tekintse meg az Árukereső megbízható bolt programban leadott értékeléseket!

Néhány vevői visszajelzés kiszolgálásunk minőségéről:

 

Megrendeléstől számítva már másnap megérkezett a töltő, szeretnék ezúton mindent megköszönni a Fétis Kft nek.

A töltő minden várakozásomat felülmúlta,nagyon megvagyok elégedve vele, profi töltő az mxs-10!Robusztus hatalmas erővel,a külsején látszik hogy ez a töltő nem viccel, vastag vezetékek és automatikus hőmérséklet szabályzás. Supply mód "Tápellátás program" akkumulátor cserénél igen hasznos tud lenni.
Megbízható,egyszerű kezelés.
Csak ajánlani tudom mindenkinek bármelyik CTEK töltőt.

Kiss Norbert, 2015.12.11
Értékelt termék:     CTEK MXS 10 autó akkumulátor töltő

Sokat dolgoztam a géppel, és mondhatom igen jó választás volt.Az olcsóbb hasonló szerszámok még a garanciás időt sem tudták teljesíteni probléma mentesen.Pedig nem kívánok lehetetlent és nem foglalkozás szerűen használok kéziszerszámokat.Vettem Önöknél Esab inverteres hegesztőgépet is.Igazán új dimenziókat nyitott számomra a hegesztés terén.Az Önöknél lévő a készséges  kiszolgálást pedig tanítani kéne!

Danek László, 2014.09.12 
Értékelt termék:   Metabo WE 9-125 QUICK sarokcsiszoló

A termékkel elégedett vagyok.

A kommunikáció,az ügyintézés és az átvétel hibátlanul ment.
Külön köszönet Takács Juditnak!

Vári Zsolt, 2014-09-11
Értékelt termék:  Gedore csőkulcs 26R/13-14MM

Ezúton szeretném megköszönni a Fétis kft az ÚJ Ctek Mxs-5.0 ás töltőt! Nagyon örülök neki, kitűnő választás volt, Igazi svéd precizitás! kiváló minőség könnyen kezelhető! gyorsan kiszállították, minden autósnak csak ajánlani tudom.  Köszönöm :)

Kiss Norbert, 2014.04.23 
Értékelt termék:   CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Maga a töltőrő l nem sokat kívánok leírni .A töltő megérkezése után azonnal leteszteltem.Egy régen nem használt 7 A/h akkumulátort kapcsoltam rá.Sajnos ezt több próbálkozás ellenére sem tudta helyrehozni.Valószínű túl sokáig volt mély kisülésen.Azért mindenre ez a töltő sem képes.Az autóban lévő akkumulátort viszont rendesen feltöltötte bár ez új minőségi akkumulátor volt.Az autóból nem kellett kikötni az akkumulátort így is minden töltési mód használható volt.Úgy ,hogy majd idővel kiderül képes-e mind arra ami a  leírásban szerepel róla.Az árúház viszont korrekt hozzáállású ,gyors és pontos.A megrendelt árút másnap már ki is szállította ingyen ,regisztr ációval pedig újabb kedvezményt kaptam.Máskor is szívesen rendelek tőlük. .Csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönöm nekik!

Bártfai Gyula, 2014. február 12.
Értékelt termék: 
CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Ilyennek kell lenni egy áruháznak! Korrekt hozzáállás, pontos információ, közvetlen, kedves eladó, és ami nem mellékes: egy nagyon jó árú áru. Csak ajánlani tudom. :-) Köszönöm.

Kiss Sándor, 2014. február 11.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Profi minőség, nagyon jó áron! Megbízható pontos guminyomásmérő!  Hamar kiszállították!  Tökéletesen meg vagyok elégedve FÉTIS kft vel! 

Kiss Norbert, 2013. december 23.
Értékelt termék:
 Vogel keréknyomás mérő 211460

Egyszerűen kezelhető, jó minőségű töltő amivel a járműbe beszerelt akku is nyugodt lélekkel tölthető. Olcsóbb árkategóriás töltőknél ez nem ilyen egyértelmű. Előnye még hogy a szulfátosodásnak indult akkut is képes regenerálni egy bizonyos szintig. Ez volt az első online vásárlásom a Fétis -től , az árút gyorsan megkaptam, bár itt egy kis homokszem került a gépezetbe mert egy pluszban rendelt tartozék kimaradt a csomagból.Azonban ezt egy rövid telefon  után orvosolták, és már másnap ingyenesen kiszállították a kimaradt tételt. Bárcsak más cégeknél is így működnének az ügyfélszolgálatok.Máskor is szívesen vásárolok tőlük mert egy korrekt csapat.

Varhó Mihály, 2013. december 14.
Értékelt termék
CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Ez a töltő maga a tökéletesség példaképe(ezen a téren).Igazi svéd precizitás!Kicsit drága,de hosszútávon visszahozza az árát,azzal hogy később kell új aksit venni.A kezelése egyszerű,és gyorsan elsajátítható.
A Fétis áruházban,többször vásároltam már személyesen,és mindig elégedetten jöttem ki a boltból.Felkészültek,és segítő készek.Online most vásároltam először,és ebben sem csalódtam.Egy nap alatt kézhez kaptam,a megrendelt terméket,szépen becsomagolva.És e regisztrációval,még kedvezményt is kaptam!

Kancsura Tibor, 2013. december 9.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Nagyon meg vagyok elégedve a minőségével.
Gyors és pontos szállításban illetve udvarias, minőségi kiszolgálásban volt részünk. 
Köszönjük!

Nóra, 2013. november 14.
Értékelt termék:
 PROXXON Dugókulcs készlet 1/4” 4-13 mm (23080) 36 részes

Sokat használom, bírja a strapát. Elemet még nem cseréltem. 20 méter felett már állvány kell neki (illetve a kezemnek). 50m-ig kiválóan megtalálja a célt. A gép megbízható, precíz, és gyors. Épp, mint a kiszolgálás!
A géptől ezt vártam, a Fétistől ezt kaptam :)

Ádám, 2013. szeptember 29.
Értékelt termék
Bosch GLM 50 lézeres távolságmérő

Megbízható,egyszerű kezelés,szivargyújtóról is lehet az akkumulàtort tölteni.A megrendeléstől a szàllításig minden a megbeszéltek szerint történt.A töltőt és az áruházat is mindenkinek tudom ajánlani!

Varga Dàniel, 2013. szeptember 27.
Értékelt termék: 
CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Egyszerűen kezelhető töltő jó minőségű kiegészítőkkel. Autó és motor akkumulátor töltéséhezés  és szinten tartásához is kiváló. Rendelést követő napon postával érkezett.

Konczos T., 2013. szeptember 23.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Bár még csak egyszer használtam, mivel nem volt még akku gondom,azért csak frissítő töltést végeztem, de tetszett, ahogy tette a dolgát.Már ránézésre is profi termék.Nyugodtan várom a telet. Rendeléskor a Fétis Kft.nagyon rugalmas és segítőkész volt.

Jékli György, 2013. szeptember 21.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Tökéletesen meg vagyok elégedve azt kaptam a FÉTIS kft-től amire számítottam.Nagyon jó csak rá kell csatlakoztatni az akkumulátorra és elvégzi a dolgát 100%-an. Köszönöm ezt a terméket.

Szőke Zsolt, 2013. szeptember 20.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Gyors kiszolgálás, jó minőség és áttekinthető környezet. Köszönöm !

Váradi Ferenc, 2013. szeptember 20.
Értékelt termék: 
Format tömlőcsatlakozó külső menettel G 3/8x9mm Rectus

Profi minőségű,szaktudást nem igénylő töltő berendezés,mely bármilyen akkumulátort tölt ,karban tart,illetve állapottól függően,felújít!!!Saját tapasztalatból írok ,egy évig állt autóban a mélyen ki sült akkumulátort felújította és azóta is tökéletes!!!Ennyi pénzért ajándék,főleg úgy,hogy akár három akkumulátor árát meglehet vele spórolni!!!!Nagyon korrekt és gyors a Fétis kft.Csak tőlük venném meg még egyszer is!!!!!!

Nagyidai Péter, 2013. szeptember 20.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

A CTEK MXS 5.0 akkutöltő egy egyszerűen használható, intelligens, strapabíró készülék, amellyel egyaránt tudom autóm és motorom akkumulátorát tölteni, karbantartani és regenerálni. A svéd minőségben nem lehet csalódni, érthető is, mivel tőlünk északabbra még fontosabb a biztos indulás, mint nálunk.  A választásomat csak kissé árnyékolja be a tudat, hogy jelenleg a korábbi ár 75%-ért kapható. :( Úgyhogy ezzel az  árral pláne csak javasolni tudom mindenkinek. A Fétis Kft. gyors és korrekt partner volt. :)   

Árpád, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék: 
CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Nagyon meg vagyok vele elégedve,kitűnő választás volt.
Minden autósnak csak ajánlani tudom.
A kiszállítás gyorsan megtörtént.

László Ferenc, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Nagyon megbízható,egyszerűen kezelhető töltő.Én még drágábban vásároltam a mostani árnál,nagyon elégedett vagyok a készülékkel,másoknak is ajánlom.A kiszállítás gyors és pontos volt.

Schweiger János, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Hibátlan választás, nagyon strapabíró készlet. Ráadásul az egyik legjobb áron és a kiszolgálás is öt csillagos. Csak ajánlani tudom!

Béla, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék:
 PROXXON Dugókulcs készlet 1/4”+1/2” 4-13 mm+10-32 mm (23040) 55 részes

A készlet lassan egy éve nálam van, mondhatom tökéletesen bevált. A kiszolgálás rendkívül korrekt és gyors,a további kedvezményekről nemis beszélve. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Gergő, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék: 
PROXXON Dugókulcs készlet 1/4”+1/2” 4-13 mm+10-32 mm (23040) 55 részes

Kiváló minőség és nagy tudás egy kis készülékben!! Nem véletlenül volt tesztgyőztes készülék, ez mellett az ára sem túl magas a "normál" akkutöltőkhöz viszonyítva. Minőségi érzetet kelt, már az első kézhezvételtől kezdve, technikailag messze felülmúlja a hagyományos töltőket. Csak ajánlani tudom, ár/érték arányban verhetetlen! Ajánlom a FÉTIS Kft.-t, korrekt, gyors, pontos rendelésfelvétel!! 

Richárd, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék: 
CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Minőségi termék és rendelést követő egy héten belül meg is érkezett!

Palcsó László, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék:
 Format fóliaszalag 150X2500X0.050 sárgaréz

Először is dicséret illeti a kereskedő céget a gyors ügyintés miatt a megrendeléstől számítva egy egész nap sem telt el és vidéki otthonomban vehettem át az töltő készüléket. Még aznap vagyis tegnap 17.-én felújító funkciót is magába foglaló töltési ciklust indítottam ami most a 7. lépésnél tart, holnap leveszem a töltőről és remélem meggyőződhetek az akksim indító illetve a későbbiekben pedig a töltés tároló képesség növekedéséről. Mostanában keveset és akkor is csak rövid szakaszokon használom az autóm, és ezért meg az akksi kora miatt mélykisüléses állapotba került. Bízom a töltő tudásában és elektronikájának hatékonyságában és remélem később arról számolhatok be, hogy legalább még 1-2 évig még használhatom a most 7. évét taposó akkumulátoromat.

Tóth László, 2013. szeptember 19.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Rendkívüli hatékonyság és hihetetlen akku regenerálódási képességgel bíró kis masina ez. Minden funkciója hasznos és könnyű használatát kompakt méretének köszönheti. Magában a készülék nagyon jól használható a sarukra csípetve is, de a szivar töltős megoldás is nagyon hasznos, hiszen minden autóban kapcsolódási pont szivar aljzaton keresztül és így még a gépház fedelet sem kell nyitogatni a téli hidegekben.
Valamint az okos elektronika is sokat segít, mert még az akku sarukat sem kell leszerelni, mint a régi hagyományos töltőknél. Tehát ár/érték aránya teljesen rendben van, főleg itt a webshopban megvásárolva, hiszen nem véletlen vásároltam én sem itt a FETIS-től.... :D

Móczár László, 2013. szeptember 18.
Értékelt termék:
 CTEK MXS 5.0 autó akkumulátortöltő / karbantartó

Tökéletesen megvagyok elégedve az áruval és a szolgáltatással is

Lukács Tibor,  2013. szeptember 18.
Értékelt termék:
 ESAB WELD G3SI1 1.0 (15KG-os csomagban)

Ajándékba vettem a hegesztő gépet. Nagyon örültek neki.
Nagyon jól működik! Könnyű és egyszerű vele dolgozni.
Jól döntöttem mikor a Fétisnél rendeltem meg.

Martonné Búzás Melinda,  2013. szeptember 18.
Értékelt termék:
 Esab Buddy Arc 145 inverteres hegesztőgép

Profi szerszám a profi FÉTISTŐL!!

Labancz Imre,  2013. szeptember 18.
Értékelt termék: 
PROXXON Dugókulcs készlet 1/2” 8-34 mm (23000) 28 részes

Elégedett vagyok az áruház kiszolgálásával és gyorsaságával.

Asztaloskonyha kft,  2013. február 05.
Értékelt termék:
 Makita BDF456RFE Fúró-csavarbehajtó

Maximálisan meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel.