Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Elfogadom
Termékek Menü
0

widgetek

Cégismertető

     
 

Kik vagyunk?

Cégünk, a magyar tulajdonban álló Fétis Kft., Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója 1991 óta.  Fő tevékenységünk az értékesítés és azt támogató magas szintű termékmenedzseri és szerviz háttérszolgáltatások.

Az ipar beszállítójaként döntő részben saját importból származó professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket forgalmazunk. Szerviz és kisgépkölcsönző szolgáltatásunkkal, szerszám- és eszköz kiadó automatáinkkal költségkímélő és hatékonyságjavító megoldásokat kínálunk.

Értékesítésben dolgozó Munkatársaink megoldás-orientált szakmai és értékesítői képzéseken vesznek részt Vevőink hatékonyságának, eredményességének támogatása érdekében. Termékmenedzsereink egy-egy professzionális szerszámcsalád szakmai oktatásáért és teljes körű piaci eredményességéért felelősek.  Az egyénre szabott, személyes ügyfélkezelés, munkánk minőségének folyamatos ellenőrzése, munkatársaink folyamatos képzése eredményességünk egyik alappillére.

Cégünk küldetése

Hozzájárulni professzionális szerszám felhasználóink és forgalmazóink  hatékonyságához. Versenyképességünk hátterét szakmaiságunk, üzleti-, emberi  tisztességünk szolgálja.   Társadalmi környezetünkért is felelősséget vállalva cselekszünk a mindennapokban. FÉTIS csapatunk minősége küldetésünk biztosítéka. 

Cégünk jövőképe

FÉTIS csapatunk vevőközpontú működésével a hazai minőségi szerszám forgalmazás piacának stabil szereplője. Vevőink elégedettségét hiteles szakmaiságunk, innovatív termékválasztékunk, megoldásorientált szolgáltatásaink, szervizünk biztosítja. Folyamatos megújulásunk és eredményességünk alapja a közös célok, értékek alapján cselekvő, elkötelezett, megbecsült munkatársi csapat.

FÉTIS Értékeink

2008-ban meghatároztuk Iránymutató 10 értékünket, mely minden munkatárs és vezető számára meghatározza azokat a magatartásnormákat, amelyek támogatják a megbízható, hatékony, minőségi munkavégzést, felelősségvállalást, segítőkészséget és az ésszerű cselekvést.

Iránymutató 10 értékünk

 1. Cégelkötelezettség
 2. Partnerorientáltság
 3. Folyamatos fejlődés, fejlesztés, megújulás
 4. Magas szintű szakmai kultúra képviselete
 5. Emberi és üzleti tisztesség
 6. Felelősség a tettekért
 7. Hiteles kommunikáció
 8. Önmotiváltság
 9. Fegyelem
 10. Együttműködés, csapatmunka

Továbbá vezetőink kiemelt fontosságot tulajdonítanak a következő 5 értéknek. 

 1. Példamutatás
 2. Célláttatás
 3. Munkatársak tisztelete, eredményességének támogatása
 4. Azonos vezetési stílusban való vezetés
 5. Emberség

Társadalmi felelősségvállalásunk

Társadalmi elkötelezettségünk az egészséges életmód, a családi rendezvények és a jövő generáció fejlődését célzó programok támogatása. Kiemelten fontos számunkra a saját szervezésű Gödi Fétis Crossfutás és Búzaszem Hagyományőrző Délután, mellyel célunk: minél több családdal, fiatallal megszerettetni a mozgást, a hagyományőrzés keretében megismertetni népi kultúránkat. http://crossfutas.fetis.hu/

Cégünk adatai

Fétis Kft.
Budapest, 1152 Városkapu u.3.
Adószám: 13521145-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-739603 

THE BEST TOOL FOR YOU! 

THE BEST SERVICE FOR YOU!