Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

widgetek

Rólunk

     
 

Kik vagyunk?

Cégünk, a magyar tulajdonban álló Fétis Kft., Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója 1991 óta.  Fő tevékenységünk az értékesítés és azt támogató magas szintű termékmenedzseri és szerviz háttérszolgáltatások.

Az ipar beszállítójaként döntő részben saját importból származó professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket forgalmazunk. Szerviz és kisgépkölcsönző szolgáltatásunkkal, szerszám- és eszköz kiadó automatáinkkal költségkímélő és hatékonyságjavító megoldásokat kínálunk.

Értékesítésben dolgozó Munkatársaink megoldás-orientált szakmai és értékesítői képzéseken vesznek részt Vevőink hatékonyságának, eredményességének támogatása érdekében. Termékmenedzsereink egy-egy professzionális szerszámcsalád szakmai oktatásáért és teljes körű piaci eredményességéért felelősek.  Az egyénre szabott, személyes ügyfélkezelés, munkánk minőségének folyamatos ellenőrzése, munkatársaink folyamatos képzése eredményességünk egyik alappillére.

 

FÉTIS KÜLDETÉSÜNK

Küldetésünk ipari szerszám felhasználók és forgalmazók eredményességét valódi hozzáadott értékteremtéssel támogatni.

Ezt a piaci követelményekhez hatékonyan igazodó, innovatív termék és szolgáltatás portfóliónkkal, elkötelezett, folyamatosan megújuló, szakmailag hiteles munkatársakkal, üzleti és emberi tisztességgel biztosítjuk.

Ez cégünk fejlődésének, sikerének alapja.

Társadalmi környezetünkért is felelősséget vállalva cselekszünk a mindennapokban.

 

FÉTIS JÖVŐKÉPÜNK

A dinamikusan változó piaci versenyben eredményes, stabil cégként folyamatosan fejlődünk.

Vevők által elismert, hatékonyságot növelő ipari szerszámokat, szolgáltatásokat nyújtunk számukra előnyt, hasznot jelentő megoldásokkal.

Megújulásunk és eredményességünk alapja szakmaiságunk, közös céljaink, értékeink mentén cselekvő, elkötelezett, megbecsült FÉTIS Csapatunk.

 

Szeretnél csatlakozni csapatunkhoz?

https://fetis.karrierportal.hu/allasok

 

FÉTIS ÉRTÉKEINK

 

FÉTIS ÉRTÉKEINK meghatározásánál iránymutató munkatársi és vezetői hozzáállásokat, cselekvéseket, viselkedési normákat foglaltuk össze.

Küldetésünket, Jövőképünket, stratégiai céljainkat ezen értékek mentén akarjuk megvalósítani és így működni a mindennapokban.

FÉTIS Csapatunk értékei

 

1. Cégelkötelezettség

Azonosulva jövőképünkkel, értékeinkkel hitelesen, példamutatóan látjuk el egyénileg és csapatban is stratégiai és operatív feladatainkat.

Hajlandóak vagyunk erőfeszítéseket tenni a vevői és partneri elégedettség növelése, céges és személyes sikerünk érdekében.

 

2. Partnerorientáltság

Munkánk során aktív figyelemmel, minőségi hozzáállással építjük szinergiákon alapuló, egyenrangú vevői, partneri kapcsolatainkat.

 

3. Folyamatos fejlődés, fejlesztés, megújulás

Komplex, gyorsan változó versenypiaci környezet nyitottságot, rugalmasságot követel munkatársainktól, cégünktől.

Ezért tudatosan építjük és támogatjuk cégünk iránt elkötelezett, önmotivált munkatársaink személyes és szakmai fejlődését Jövőképünk megvalósításával összhangban.

 

4. Emberi és üzleti tisztesség

Emberi és üzleti tisztességünket a piaci versenyben is megőrizzük.

Éles konfliktus és döntési helyzetben személyes felelősséget vállalunk, önfegyelmet gyakorlunk és az elfogadott céges értékeknek és iránymutatásoknak megfelelően cselekszünk.

 

5. Együttműködés, csapatmunka

Személyes munkánk minősége, egymáshoz való pozitív hozzáállásunk, együttműködésünk és mindennapi felelős csapatmunkánk formálja és támogatja vevőink és partnereink elégedettségét.

Ez biztosítja közösen elfogadott céljaink megvalósítását, FÉTIS Csapatunk eredményességét.

 

Vezetői felelősségünk, értékeink

 

1. FÉTIS stratégiai céljaink és irányvonalaink meghatározása, láttatása, megvalósítása

Piaci változások, trendek ismeretében képesek vagyunk vezetői felelősségünk területén Küldetésünket, Jövőképünket megvalósító, világos, kihívást jelentő és egyben teljesíthető célokat alkotni, összhangban céges stratégiánkkal.

Ezeket láttatjuk, a tervezésbe és a tervek megvalósításába munkatársainkat bevonjuk, lelkesítjük, cselekvésre ösztönözzük.

 

2.  FÉTIS értékeinken alapuló vezetési kultúra képviselete

A stratégiai és operatív célok eredményes megvalósítása érdekében vezetői gyakorlatunkban tudatosan, eredményesen alkalmazzuk a mindennapi és helyzetfüggő vezetés módszerét.

A változásmenedzselés lépéseinek használatával, proaktív hozzáállással, nyitottsággal a dinamikusan változó piaci igényekhez rugalmasan igazodunk. Munkatársaink, vevőink, partnereink és a piac naprakész ismeretével váratlan és éles helyzetekben is képesek vagyunk felelős, hatékony döntést hozni.

Vezetőként példát mutatunk, együttműködünk, támogatjuk vezető- és munkatársainkat. 

 

3. FÉTIS értékeinken alapuló vezetői minőség képviselete

Küldetésünk és Jövőképünk megvalósításával összhangban szakmai és vezetői minőségünket, ismereteinket, kommunikációs képességünket folyamatosan fejlesztjük, a megszerzett tudást a gyakorlatban alkalmazzuk, egymással megosztjuk. Ez alapja vezetői hitelességünknek.

Energizáló rutinokkal fenntartjuk testi-lelki-szellemi egyensúlyunkat, aktivitásunkat, egészségünket.

 

4.  Csapatmenedzselés

Teljes vezetői eszköztárunkkal, hiteles és példamutató munkánkkal, FÉTIS csapatpiramisunk ismeretével építjük vezetői és saját csapatunkat.  

 

5.  Emberség

Vezetőként támogatjuk az együttműködő, konstruktív, jó munkahelyi légkört, biztosítjuk a különböző munkatársi és szervezeti egységek eltérő érdekeinek összehangolását.

Konfliktusok megoldásában kezdeményezők vagyunk, kellő tapintattal, empátiával, türelemmel és határozottsággal járunk el. 

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Társadalmi elkötelezettségünk az egészséges életmód, a családi rendezvények és a jövő generáció fejlődését célzó programok támogatása. Kiemelten fontos számunkra a saját szervezésű Gödi Fétis Crossfutás és Búzaszem Hagyományőrző Délután, mellyel célunk: minél több családdal, fiatallal megszerettetni a mozgást, a hagyományőrzés keretében megismertetni népi kultúránkat. http://crossfutas.fetis.hu/

Cégünk adatai

Fétis Kft.
Budapest, 1152 Városkapu u.3.
Adószám: 13521145-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-739603 

THE BEST TOOL FOR YOU! 

THE BEST SERVICE FOR YOU!