Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Termékek Menü

widgetek

Pick Pack Pont ismertető

Pick Pack Pont

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

15.000 Ft. felett ingyenes átvétel Pick Pack Ponton, alatta 990 Ft. 

A Pick-Pack pontra kért csomagok minden héten, hétfőn és csütörtökön kerülnek feladásra. Ezért kérjük vegye figyelembe ezt a szállítás mód kiválasztásánál!

 

Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack a csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában több mint 700 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Országos Pick Pack Pont-hálózat

A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál, az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

               

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

  • Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni
  • Nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Nem rendelheti munkahelyére a csomagot
  • A futárral történő kézbesítés túl költséges

Értesítések a csomag érkezéséről

A munkanapon 17 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -ra:

  • E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről
  • A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül vehető át
  • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk

Milyen termékek vehetők át a Pick Pack Pontokon?

A 60x60x60 cm-t meg nem haladó, legfeljebb 20 kg súlyú termék átvétele lehetséges a Pick Pack Pontokon. 

Tudnivalók a csomag átvételéhez

Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

A csomagod átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Ügyfélszolgálat

A Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye.

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat elérhetősége


Ügyfélszolgálat elérhetősége: 00 36 1 803 6300 
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu