Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Termékek Menü

widgetek

Vállalati intézkedések a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Vállalati intézkedések a koronavírus járvánnyal kapcsolatban 

Tisztelt Vásárlóink! 

A koronavírus járvány megelőzése és terjedésének csökkentése érdekében, a Fétis Kft. fontosnak tartja, hogy óvja munkatársai és partnerei egészségét, miközben biztosítja a megfelelő kiszolgálást vevői felé.
Ezért cégünk a kormányzati rendelkezésekkel összhangban szigorító intézkedéseket vezetett be, amelyeket naponta ellenőriz, és szükség esetén módosít:

Áruházaink nyitva tartása a mai naptól, kérjük vegye figyelembe a személyes átvétel esetén: 
M3 Szerszámáruház, Kölcsönző- és Szervizcentrum (1152 Budapest, Városkapu utca 3.): H-CS 8:00-17:00, P 8:00-16:00 között.
Szolnok Szerszámáruház (5000 Szolnok, Tószegi utca 5.): H-CS 7:30-16:30, P 7:30-15:30 között.

Ügyfélszolgálatunk és munkatársaink változatlanul elérhetőek telefonon és email-en a megszokott nyitvatartási rendben 8:00-17:00 között.
https://www.fetis.hu/elerhetosegek

Webes rendeléseket továbbra is a nap 24 órájában fogadjuk a www.fetis.hu weboldalunkon. A rendelések teljesítése és a kiszolgálása zavartalan. Tekintettel a várható nagy mennyiségű beérkező megrendelésre a kiszállítás eddig megszokott 24 órás határideje ideiglenesen megnövekedhet, amelyet igyekszünk a lehető legrövidebb időre csökkenteni.

Személyes áruátvétel fontos tudnivalók:
Weben rendelt termékek személyes átvételét az áruházainkban: 8:00-17:00 között továbbra is biztosítjuk.
A vásárlók és a munkatársak védelme érdekében üzletünkbe ütemezetten engedjük be a vevőket, így a kiszolgálási idő növekedhet, kérjük türelmüket.

Üzlettereinket a biztonságos kiszolgálás érdekében fokozottan és rendszeresen fertőtlenítjük és munkatársaink részére megfelelő védőeszközöket biztosítunk.

Kérjük, hogy a bankkártyás fizetést részesítsék előnybe a készpénzes fizetés helyett, ezzel is csökkentve a megfertőződés lehetőségét!

Pick Pack Pontra rendelt csomagok átvétele
Sprinter tájékoztatása szerint Pick Pack Pontra rendelt csomagok átvétele az alábbiak szerint módosul:
„A kormány március 16-ai bejelentése szerint az éttermek, kávézók, üzletek minden nap csak 15 óráig maradhatnak nyitva, kivéve az élelmiszerüzletek, drogériák, patikák.
Ennek következményeként, a Pick Pack Pontjaink nyitva tartása is változik. Azon átadópontok, akik ezekbe a tevékenységi körökben tevékenykednek, szintén érvényes a nyitva tartás változása.
Kérjük minden vásárlónkat, hogy a csomag átvétele előtt vegyék figyelembe a nyitva tartási változást.”
http://www.sprinter.hu/pick-pack-pont-nyitva-tartasok/

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel:
Fétis Kft. Csapata