Légzésvédelem

Lélegezzen szabadon, és lélegezzen úgy, hogy közben védi tüdejét a szennyeződésektől!

Munkánk során számos olyan esettel találkozhatunk, amikor a legalapvetőbb funkciónkat kell leginkább védenünk: a légzésünket. FFP1, illetve FFP2 típusú pormaszkjaink kiváló védelmet biztosítanak használóik számára, hiszen megakadályozzák, hogy a munkavégzés során keletkezett szennyeződés a tüdőbe áramoljon! Nagyfokú védelemmel látja el a szájat, a nyelőcsövet, a hörgőket, és ezáltal a tüdőt! És mi sem lehetne ma már aktuálisabb, mint a maszkok használata? 3 rétegű orvosi maszkjainkkal most a szabad légzést kiköltöztetheti a hétköznapokba is!
Pormaszkjaink az élet alapvető területeit védik: a légzésünket! Gázszűrők használata esetén nem lehetnek száj-közelben a mérgező szilárd anyagok, míg részecskeszűrők használata esetén a mérgező részecskék sem! Tegye fel arcára a védelem magasfokát pormaszkjainkkal, hogy szabad, szennyeződésmentes légzést biztosítson magának!

3 rétegű orvosi maszkjaink igen jó minőségűek, higiénikusak. Egy csomagban 50 darab található! Így lehet a szabad légzést 50-szer elraktározni! Vagy épp ha még komolyabb védelemre vágyik, bátran ajánljuk figyelmébe FFP2-es maszkjainkat, amelyek illeszkednek arcformájához, törésbiztosak, ugyanakkor higiénikusak is. Kevésbé párásodó, nagyobb légzőfelületük biztosítja a komfortos légzés érzését hosszabb időre is! Továbbfejlesztett 3M™ Advanced Electret szűrőtechnológiájuknak köszönhetően a szabvány határértéknél 68%-kal kisebb a belégzési ellenállás!


Helyezze fel magára a minőséget, a komfortot és a védelmet egyben, hogy a fellélegzés szabadságával élje mindennapjait!