Csiszolás


Csiszolás kategóriánkban biztosan megtalálja, amit keres!

Webshopunk Csiszolás kategóriája szinte végtelen lehetőségeket tár fel megannyi alkategóriával: Polírozás, Vágókorongok, Tisztítókorongok, Gyémánttárcsák, Fíbertárcsák, Lamellás csiszolók és mopok, Tekercsek, szalagok – a teljesség igénye nélkül. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő eszközt! Termékeinkkel saját munkáját is megkönnyíti, hiszen a minőség mindig fontos szempont volt gyártásuk során! És ugyanez nekünk is! Nem adunk olyan terméket ki a kezünk közül, amelyet mi magunk nem vennénk meg: épp ezért ajánljuk
Csiszolás kategóriánkat, hogy kiválassza a legjobb terméket! Tegyünk egy próbát: kattintson Polírozás kategóriánkra és nézzen szét termékeink közt! Válassza akár Dremel Fényesítőanyagunkat, Makita 180 mm-es gyapjú sapkánkat, vagy épp Makita Polírozó szivacsunkat! A Makita márka itt is saját legjeit fogja nyújtani! Vágókorongjaink közt is számos fajtát vonultat fel webshopunk: fém vágókorongjaink közül bátran ajánljuk figyelmébe Bosch, Makita, Metabo és Klingspor vágókorongjaink, hogy a minőség mindig a munka velejárója legyen! Egyéb vágókorongjaink közt pedig a Dremel DSM20 többcélú karbid vágókorong (DSM500) a nyerő! Tegyen vele egy próbát! Termékeink nem véletlenül ilyen népszerűek vásárlók körében! Leírásunk pedig csak megerősíti ezt az állítást!

Esetleg gyémánttárcsát keres? Kategóriánkban megannyi lehetőség közül választhat! Lapozza fel Speciális gyémántszerszámainkat vagy épp csempe gyémánttárcsáinkat! Bátran ajánljuk őket figyelmébe!


Szerszámgép márkáink:  MetaboBosch, Klingspor, Gránit, Makita, 3M. - válasszon kategóriánkból!

Fétis Szerszámáruházunk címe: 1152 Budapest. Városkapu u. 3

Kérdése van?  Hívjon minket bizalommalhttps://www.fetis.hu/elerhetosegek

Csiszológép választékunk igényes munkákhozRezgőcsiszolók, falcsiszolók, excentercsiszolók, sarokcsiszolók, szalagcsiszolók, multifunkciós csiszoló gépek.

Munkavédelemről se feledkezzen meg. Nézzen körbe kínálatunkban!