Carat építőipari gépek

Ismerd meg a Carat építőipari gép és tartozék kínálatunkat és válassz csúcsminőségű terméket! Kiemelt ajánlatainkat a Kapcsolódó termékek ↓ közt találod.


A kiváló minőségű, tartós kialakítású Carat BUC350 asztali vizesvágó kiváló döntés téglák profi vágásához. Dupla funkciós vágófej (fel-le, előre-hátra állás), szögbeállítás és szabályozható vízhűtés jellemzi. 

Ha könnyen hordozható csempevágó gépre van szükséged, válaszd a Carat Microcoup 180 vizes csempevágót. Az asztali vizesvágóval a gérvágás 15, 30, 45 fokban lehetséges. Kemény csempékhez alkalmas 180 mm-es gyémánt vágókoronggal szállítjuk.


A Carat PROFICOUP EVO 103 kézi csempevágó kiváló minőségű, pontos eszköz a csempék szakszerű vágásához. A könnyített gép átlósan is gyorsan és precízen vág az illeszkedő vezetőnek és a kettős skálának hála. 15 mm anyagvastagságig használható. A gép 133 cm-es vágóhosszú változata a Carat PROFICOUP EVO 133.  

A Carat A-1825 száraz és nedves magfúrógép tökéletesen alkalmas kemény felületek fúrására. Kézben tartva lehet vele betonba, vasbetonba fúrni. A mikroütés (28.000/perc) funkcióval gyorsabban fúrhatjuk ki a lyukakat, a fúrószár a fúrás során nem szorul be.

A csak száraz fúrásra alkalmas Carat A-2225 magfúrógép 28.800 ütést biztosít percenként, így még a legkeményebb anyagokba is - betonba, téglába - garantálja a gyors és hatékony furatkészítést.


Fedezd fel széles Carat tartozékkínálatunkat: a gépek mellé, válassz magadnak koronafúrót, gyémánttárcsát is!

A teljes Carat kínálatunkat itt tudod megtekinteni.