Az oldal cookie-kat (sütiket) használ.  További információkért kattintson ide!

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

widgetek

Karrier

     
 

Fétis mint munkahely

Cégünk, a magyar tulajdonban álló Fétis Kft., Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója 1991 óta. Vevőorientált szolgáltatásainkkal a magyarországi szerszámkereskedői piac meghatározó szereplői vagyunk.

Folyamatos megújulásunk, eredményességünk záloga a közös célok, értékek alapján cselekvő, elkötelezett, megbecsült munkatársi csapat.

Megbízható munkahely lévén munkatársainknak stabil bérrendszerünk és cafeteria juttatási rendszerünk mellett rekreációs lehetőségeket, szakmai képzéseinknek köszönhetően folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Mi döntöttünk: csak egy folyamatosan megújuló, valódi értékeket képviselő, felelősségteljes Csapatban dolgozhatunk eredményesen:

„Együtt egymásért. Együtt, egy másért!”

Aktuális állásajánlataink:

Hogyan jelentkezhetek a Fétishez?

Érdeklődésének, tapasztalatának megfelelő álláshirdetés esetén küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát és jövedelemelvárásával ellátott motivációs levelét az alábbi e-mail címre a pozíció megjelölésével: allas@fetis.hu. Várjuk pályázatát akkor is, ha éppen nem talál tapasztalatainak megfelelő állást. Ezzel bekerülhet adatbázisunkba és profiljába illeszkedő álláslehetőség esetén megkeressük Önt.

Hogyan zajlik a felvételi folyamat?

A jelentkezés kiértékelését követően kiválasztjuk az első körre behívandó pályázókat. Az első körös interjúkra való behívás telefonon történik. Pozíciótól függően kompetencia alapú felvételi interjúkat tartunk általános és munkakör specifikus feladatokkal. Minden pályázót értesítünk legkésőbb a keresés lezárását követően.

Mivel és hogyan szükséges készülnöm?

Javasoljuk az első körös interjú előtt az elvárható tájékozódást Cégünkről, valamint informatikai tudásának felfrissítését. Kérjük, bizonyítványait az első körre hozza magával.

Hogyan juthatok el a Fétishez?

Cégünk központi telephelye Budapest, XV. kerület Városkapu u. 3. szám alatt található.

  • Autóval:
    • Az M3-as autópálya kivezető szakaszánál a Szilas pihenőhelynél elhagyva az autópályát találja meg telephelyünket. Ez az útszakasz már matricaköteles.
    • Matrica nélkül a XV. kerületi Régi Fóti út felől tudja megközelíteni telephelyünket.
  • Tömegközlekedéssel:
    • Sajnos telephelyünk közvetlen megközelítése nem lehetséges BKV-val. Az interjúra való időpont egyeztetéskor munkatársunk minden esetben egyeztet Önnel a bejutásról, melyet a cégünk által finanszírozott taxival oldunk meg.
    • Későbbiekben a napi bejárás céges szinten megoldott. A reggeli órákban a munkatársak zöme a telephelyen kezd, ezért az autóval rendelkező munkatársakkal lehetséges a bejutás. A hazajutásról az első BKV megállóig (Szentmihályi út) cégünk által finanszírozott taxival gondoskodunk a munkaidő vége után.

Hogyan zajlik a beillesztésem?

Mindkét fél felőli pozitív döntés esetén megállapodunk a munkába állás feltételeiről. Cégünk küldetése és jövőképe alapján kifejezetten fontosnak tartjuk a megfelelő szakmaiság elsajátítását, melyet az első három hónapban munkakörtől függően szakmai képzésekkel biztosítunk (termékismereti, értékesítői, informatikai). Felvételt nyert munkatársainkkal hosszú távra tervezünk ezért a beilleszkedést a Csapatba felelősi és mentori rendszerünk támogatja.

Ön szeretne Csapatunk tagja lenni?

További információ:
Mátyás Melánia
HR generalista
allas@fetis.hu