3M Cubitron II vágókorong, T42 süllyesztett, 115 mm x 2.5 mm x 22.23 mm

3M
2.092 Ft (1.647 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!
Gyártó cikkszám: 7100015145
Cikkszám: 170804
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
2.092 Ft (1.647 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok a precíziósan megmunkált szemcsének köszönhetően gyorsabb vágást biztosítanak, és tartósabbak, mint a hagyományos csiszolóanyagok.
Univerzálisan használhatóak különböző fémekre, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények.
A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok a PSG
(precíziósan megmunkált) szemcsékkel forradalmasítják a fémek megmunkálásának folyamatát. Gyorsabb vágást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek. A csiszolást új alapokra helyező 3M PSG (precíziósan megmunkált) szemcse segítségével a 3M™ Cubitron™ II vágókorongok univerzálisan használhatóak különböző fémekre, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények. A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok élettartama gyorsabb vágási teljesítmény mellett is átlagosan kétszerese a versenytárs termékeknek. Kevesebb sorjával gyorsabb munkavégzést biztosítanak. A hagyományos, szabálytalan alakú, őrölt csiszolószemcsék szinte végigszántják, dúrják a fémfelületet, ez túlhevüléshez, felüvegesedéshez, lassúbb vágáshoz és rövidebb élettartamhoz vezet. Ezzel szemben a 3M™ Cubitron™ II vágókorongokban a 3M PSG
(precíziósan megmunkált) szemcsék folyamatosan
újabb éleket és csúcsokat képezve töredeznek. Ezáltal gyorsabban, tisztábban és kevesebb hőképződéssel dolgoznak, többszörös élettartam mellett.
A 3M™ Cubitron™ II csiszolók a PSG (precíziósan formált) szemcsével új szintre emelik a termelékenységet. Gyorsabban csiszolnak és tartósabbak, mint a hagyományos, alumíniumoxid, zirkon vagy kerámiaszemcsés csiszolóanyagok.
A Cubitron™ II merev felépítése lehetővé teszi, hogy tökéletesen vágja a különböző fémtípusokat, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények.
A háromszög alakú, precíziósan formált szemcsével a Cubitron™ II vágókorongok egyenletesen kopnak és kisebb hőképződéssel vágnak, így biztosítva a hosszú élettartamot.
A kisebb hőtermelődés következtében nem színeződik el az alapanyag és gyorsabb a munkavégzés
A korong maximális üzemi sebességének nagyobbnak, vagy legalább egyenlőnek kell lennie a használni kívánt gép maximális sebességénél.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!