3M 65456 36 WL Cubitron II vágókorong, T41 egyenes, 180 mm x 1.6 mm x 22.23 mm

3M
3.797 Ft (2.990 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 7100136989
Cikkszám: 168940
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
3.797 Ft (2.990 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II Vágókorongok 3M Precíziósan Alakított Kerámiaszemcsés technológiával készülnek, így kivételesen gyors vágást és hosszan tartó korongot garantálnak Önnek, amely szinte minden anyagon, még rozsdamentes acélon, lágyacélon és repülőgépipari ötvözeteken is használható. Ez a vágókorong mind vágási teljesítményében, mind élettartamában maga mögött hagyja a 3M™ Magas Teljesítményű korongokat, így jelentősen javítja a termelékenységet.
Próbálja ki Ön is, hogy a 3M Precíziósan Alakított Szemcséi hogyan biztosítanak még akkor is alacsony hőmérsékletű, extra éles, gyors vágást, amikor a többi korong már elkopott.

Szemben a bevonatos csiszolókorongokkal, amelyek a tárcsafelület segítségével formálják vagy csiszolják a munkadarabokat, a vágókorongok a korong külső élével történő, merőleges vágáshoz készültek. A csiszoló hatású vágókorongok jellemzően fémek átvágására használatosak, mint például gépjárművek karosszériái, hajózási acéllemezek, rozsdamentes csövek, kipufogócsövek, bilincsek vagy rozsdás rögzítőelemek. A vágókorongokat vágószerszámokra kell felszerelni (ezek külön kaphatóak), és mindig a vágáshoz való védőburkolattal kell őket használni.

A 3M™ Cubitron II termékek magasra teszik a lécet a nagy teljesítményű csiszolóanyagok piacán. A 3M Precíziósan Alakított Szemcsék (PSG) vágásban és élettartamban is maguk mögött hagyják a hagyományos ipari csiszolóanyagokat, és kisebb köszörülési erővel is minőségi teljesítményt nyújtanak. Az eredmény az, hogy a gépkezelő gyorsabban köszörülhet, és egy tárcsával több munkadarabot készíthet el, kevesebb izommunkával és fáradsággal.

A Precíziósan Alakított Szemcsék (PSG) létrehozásához mérnökeink a 3M™ Kerámia Csiszolóanyag Szemcsékből kiindulva, szabadalmaztatott technológiát használtak az egyes háromszög alakú szemcsék megformálására és ezen szerkezeti elemeket elektrosztatikusan rendezték a hátlapon, amelyek így éles csúcsokat formálnak és maximalizálják a vágási potenciált. Ezek a csúcsok úgy hasítják át a fémet, mint kés a vajat, nem okoznak bemaródásokat és bevágásokat, mint a hagyományos csiszolóanyagok, a csúcsok letöredezése pedig folyamatos önélező hatást biztosít. Ez szupergyors vágást és kisebb, súrlódás okozta hőfelhalmozódást eredményez, csökkentve ezzel a hőstressz okozta repedéseket és elszíneződéseket.

Mivel a PSG szemcsék egyenletesen kopnak, és maga a csiszolóanyag is hűvösebb és élesebb marad, a 3M™ Cubitron™ II termékek jelentősen tovább tartanak, mint a hagyományos kerámia versenytársaik, így tovább nyújtanak kiemelkedő teljesítményt a termelési alkalmazásokban.
A VÁGÓKERÉK MÉRETÉHEZ ILLESZKEDŐ KORONGVÉDŐVEL KELL HASZNÁLNI
A háromszög alakú kerámiaszemcsék egyenletesen kopnak, alacsony hőmérsékleten dolgoznak, optimális ásványletöredezéssel, az extra hosszú élettartam érdekében
A korong maximális üzemi sebességének nagyobbnak vagy egyenlőnek kell lennie az alkalmazott kisgép maximális fordulatszámánál
A merev, megerősített műgyanta-kötésű korong szinte minden anyagot átvág, beleértve a rozsdamentes acélt, lágyacélt és űrtechnológiai ötvözeteket is
A precíziósan alakított szemcsékből készült 3M™ Cubitron™ II vágókorongok gyorsabban vágnak, mint a kerámia versenytársaik, így jelentősen növelik a termelékenységet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!