3M PN65455 Cubitron II vágókorong, T41 egyenes, 125 mm x 1.6 mm x 22.23 mm

3M
1.940 Ft (1.528 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!
Gyártó cikkszám: 7100011262
Cikkszám: 170802
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap

1.940 Ft (1.528 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A 3M™ 108Z Gyémántszemcsés Forrasztott Köszörülő Korong nagy mennyiségű anyag eltávolítását teszi lehetővé biztonságos és hatékony módon, miközben kiváló formatartást biztosít a nehezen köszörülhető anyagok köszörülése során. A gyémántszemcsék kémiai kötéssel kapcsolódnak a koronghoz a még erősebb és szabadabb vágás, valamint a hosszabb élettartam érdekében. Biztosítja a gyártási művelet átfogó értéknövelését.
A 3M™ Szuperabrazív Korongjai -- a BrazedBrazed forrasztott korongok - beleértve a 3M™ 108Z Gyémántszemcsés Forrasztott Köszörülő Korongait is - egy réteg gyémántszemcsés csiszolóanyagból állnak, melyet kémiai kötés rögzít az acél maghoz, lehetővé téve a szemcsék elosztása és elhelyezése feletti kontroll megőrzését, amely gyors anyageltávolítást eredményez. A felesleges anyagok gyorsabb eltávolítása gyorsabb munkavégzést jelent, ami megnövekedett teljestményt és hatékonyabb termelési eljárásokat eredményez. Ezen felül a 108Z erősebben vág, mint egyes ragasztott korongok, míg hosszabb élettartamot biztosít, mint számos bevonatos korong. Ennek köszönhetően a forrasztott korongok kitűnő megoldást jelentenek a formára köszörülés és más, nagy igénybevételű anyageltávolítási feladatok során, és nem igényelnek megmunkálást.
Gyémánt: az éles, hosszan tartó vágási teljesítmény titka. Az éles, hosszan tartó vágási teljesítmény titka a 3M™ 108Z Gyémántszemcsés Forrasztott Köszörülőkorong. A gyémántszemcsék kémiai kötéssel kapcsolódnak a még erősebb és szabadabb vágás érdekében, valamint még hosszabb élettartamot biztosítanak a gyémántrészecskés réteg számára. A galvanizáló eljárásnak köszönhetően a korong rendkívül precíz formákat képes köszörülni a fém munkadarabba. Az eljárás újra és újra könnyen megismételhető a köszörölőkorong teljes, hosszú élettartama során.
Hogyan működik: Szupercsiszoló korongjaink az alapfelületre kötött gyémántszemcsék felhasználásával készülnek. A gyémánt a legkeményebb ismert anyag, és az egyetlen csiszolóanyag, amely az olyan, rendkívül kemény anyagokat is hatékonyan köszörüli, vágja vagy élezi, mint a cementált karbidok, a ferritek és kerámiák. Forrasztási eljárással gyémántszemcséket rögzítünk a korong élére. A műgyantás kötésű korongokkal szemben a 3M™ 108Z Gyémánttartalmú Köszörülő Korongja magas méretpontossággal készül. A nagyon kemény gyémántásványnak köszönhetően ez a gyémántkorong kiváló anyageltávolítást és pontosságot biztosít.
Ha a hosszas használatot követően a gyémántréteg lekopik, újra lehet rakni. A 3M™ 108Z Gyémántszemcsés Forrasztott Köszörülő Korong azt az egyenletes és hosszan tartó vágási teljesítményt nyújtja a kezdetektől az élettartama végéig, amit a legtöbb ügyfelünk elvár a 3M csiszolóanyagoktól. Ez a termék kitűnő példája annak, hogy a 3M hogyan alkalmazza a gyakorlatban a tudományt annak érdekében, hogy hatékony megoldást biztosítson az Ön köszörülési igényeihez.
Alkalmazások

Kerámiák alakítási és egyenes köszörülési munkáihoz
Szén-szénkompozit
Üvegszál-grafit kompozit
Öntöttvas
Ferrit
Súrlódó bevonat
Grafit
Műanyagok és gumi
A korongnak maximális működési fordulatszáma van, amely nem lehet kisebb, mint a felhasznált elektromos szerszám maximális fordulatszáma
A vágókorong méretéhez illeszkedő védőelemmel kell használni
Fémalapra forrasztott, gyémántból készült ásványi réteg egyedi mérettűréssel
Hőstabilitás a nagy hőmérsékletű köszörülési műveletek során.
Kiválóan távolítja el a felesleges anyagokat, és pontos körvonalakat hoz létre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!