3M Cubitron II vágókorong egyenes 65487, 230 mm x 3 mm

3M
8.659 Ft (6.818 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 7100136992
Cikkszám: 168943
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
8.659 Ft (6.818 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II vágókorong 3M precíziósan formált kerámiaszemcséket tartalmaznak a kivételesen gyorsan vágó és hosszú élettartamú tárcsákért, amely majdnem minden anyagon használható. Vágókorongjaink mind teljesítmény, mind élettartam tekintetében túltesznek a többi tárcsán, mivel jelentősen megnövelik a termelékenységet.
Használja a 3M™ Cubitron™ II vágókorongot a rendkívül éles, gyors vágás, valamint más tárcsákénál hosszabb élettartam érdekében. Vágókorongjainkat általában fémek, pl. autókarosszériákhoz vagy hajólemezekhez használt fémek, rozsdamentes acél csövek, kipufogócsövek, bilincsek és rozsdás rögzítőelemek vágásához használják.

Ezek a korongok 3M precíziósan formált szemcséket tartalmaznak, amelyek háromszögletű csúcsokká alakulnak, és átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok. Ezek a csúcsok folyamatosan élezik önmagukat, ahogy letöredeznek, ezáltal rendkívül gyors csiszolást biztosítanak. Ez csökkenti a súrlódás miatti hőképződést, és kevesebb hőterhelés miatt bekövetkező repedés és elszíneződés alakul ki.

A Cubitron II termékek jelentősen hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos, kerámiából készültek, ezáltal biztosítják a nagy teljesítményt a gyártási alkalmazásokban.

A vágókorongok egy (külön értékesített) géphez csatlakoznak, és a biztonság érdekében mindig tárcsavédővel kell használni.

A korongoknak maximális működési fordulatszámuk van, amely nem lehet kisebb, mint a felhasznált elektromos gép maximális fordulatszáma, és a vágókorong méretéhez illeszkedő védőelemmel kell használni.
A 3M precíziósan formált szemcsét önmagukat élezik, hidegen vágnak, és optimalizálják az ásványok letörését a rendkívül hosszú élettartam érdekében
A korongnak maximális működési fordulatszáma van, amely nem lehet kisebb, mint a felhasznált elektromos szerszám maximális fordulatszáma
A merev, megerősített, műgyanta kötésű tárcsa majdnem minden anyagot átvág
A vágókorong méretéhez illeszkedő védőelemmel kell használni
Kialakítása révén gyorsabban csiszol és tartósabb, mint a versenytárs kerámiatermékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!