3M 27A36Q 94003-Q Cubitron II tisztítókorong, T27 süllyesztett, 115 mm x 7 mm x 22.23 mm

3M
3.753 Ft (2.955 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Gyártó cikkszám: 7100074406
Cikkszám: 168931
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
3.753 Ft (2.955 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II Süllyesztett középpontú csiszolókorong a 3M Precíziósan Alakított Kerámiaszemcséiből készül, amelyek gyors vágást és hosszú élettartamú, merev kötésű korongot biztosítanak. Csiszolókorongjaink kifejezetten rozsdamentes acélon, lágyacélon, vagy űrtechnológiai ötvözeteken történő használatra készültek.
A 3M™ Cubitron™ II tisztítókorong vágási sebessége és tartóssága is felülmúlja a versenytársakét. Csiszolókorongjaink 3M precíziósan formált szemcséket tartalmaznak, ami hideg, extra éles csiszolást és más korongokénál jóval hosszabb élettartamot biztosít.

A precíziósan formált szemcsék háromszögletű csúcsokká alakulnak, amelyek átvágják a fémet ahelyett, hogy csiszolnák vagy gyalulnák azt, mint a hagyományos csiszolóanyagok. Ezek a csúcsok folyamatosan élezik önmagukat, ahogy letöredeznek, ezáltal rendkívül gyors csiszolást biztosítanak. Ez csökkenti a súrlódás miatti hőképződést, és kevesebb hőterhelés miatt bekövetkező repedés és elszíneződés alakul ki.

A mélyített középső résznek köszönhetően tetszőleges szögben csiszolhat vele anélkül, hogy a környező felületet károsítaná. Merev, gyantás ragasztású, 7 mm vastag csiszolókorongjainkkal eltávolíthatja a hegesztési varratokat a belső sarkokból.

A korong méretéhez illeszkedő védőelemmel kell használni őket. A csiszolókorongoknak maximális működési fordulatszámuk van, amely nem lehet kisebb, mint a felhasznált csiszológép maximális fordulatszáma.
A 3M Precíziósan Alakított Szemcséi önélezőek, alacsony hőmérsékleten dolgoznak és optimális ásványleválásuk rendkívül hosszú élettartamot biztosít
A korong méretéhez illeszkedő, ANSI-jóváhagyással rendelkező védőelemmel kell használni
A korongnak maximális működési fordulatszáma van, amely nem lehet kisebb, mint a felhasznált elektromos szerszám maximális fordulatszáma
A merev, megerősített műgyanta-kötésű korong szinte minden anyagot átvág, beleértve a rozsdamentes acélt, lágyacélt és űrtechnológiai ötvözeteket is
Gyorsabban vágnak, és tovább tartanak, mint a hasonló kerámia termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!