3M Cubitron II rugalmas tisztítókorong, T27 süllyesztett, 125 mm x 3 mm x 22.23 mm, 36+

3M
1.686 Ft (1.328 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 200!
Gyártó cikkszám: 7100140057
Cikkszám: 168967
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
1.686 Ft (1.328 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 200!

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II Rugalmas Köszörülő korong fém alapanyagok széles körének a lehető leggyorsabb köszörüléséhez, alakításához és csiszolásához készült. A 3M Precíziósan Alakított Szemcsék gyorsan és alacsony hőmérsékleten vágnak, ugyanakkor magas szintű rugalmasságot biztosítanak. Így finomabb felületet érhet el a kivételesen gyorsan vágó és hosszan tartó korong segítségével.
Rugalmas és hőállóA korong műgyantakötéssel készül, amely kifejezetten a köszörülés során előfoduló hőstresszel és károsodásokkal szemben biztosít ellenállást. Ez a kötés nagyon erős, és kiválóan alkalmas a nagy igénybevételű feladatokhoz kemény vagy puha felületeken. A félig rugalmas konstrukció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a csiszolóanyagot egyenletesen alkalmazza az íves kontúrokon, és így simább felületeket hozzon létre.A 3M™ Cubitron™ II AdvantageA 3M™ Cubitron™ II Rugalmas Köszörülő korong minden különleges előnnyel rendelkezik, amit a gépkezelők a Cubitron™ II csiszolóanyagokban kedvelnek, beleértve a gyors vágást, hosszú élettartamot és kisebb hőstresszt is. Ez mind a korong 3M™ Precíziósan Alakított Szemcsés technológiájának köszönhető. A precíziósan alakított szemcsék ötvözik a Cubitron™ II szemcsék csúcstechnolológiás anyagának előnyeit a pontos, mikroreplikált struktúrákkal, melynek úttörője a 3M™ Trizact™ Csiszolóanyag-termékskála. Ahogy ezek az alakított struktúrák kopnak, folyamatosan töredeznek le, így mindig éles pontokat és éleket képeznek, amelyek könnyen hasítják keresztül az alapanyagot. Az eredmény egy olyan korong, amely gyorsabban vág és tovább tart, mint a hagyományos, zúzott szemcsés korongok.
A 3M™ Precíziósan Alakított Szemcsés technológiája kiváló vágási teljesítményt és nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a standard, süllyesztett közepű köszörülőkorongok.
A műgyanta kötés megtartja szilárdságát és vágási teljesítményét a köszörülési műveletek során
Fém alapanyagok széles körének köszörüléséhez, alakításához és csiszolásához
Különböző méretekben és fokozatokban kapható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A kategória legnépszerűbb termékei