3M Cubitron II 969F lamellás tárcsa, T29 kúpos, 180 mm x 22 mm, 40+

3M
4.608 Ft (3.628 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!
Gyártó cikkszám: 7100105856
Cikkszám: 168394
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
4.608 Ft (3.628 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II 969F lamellás tárcsa több réteg csiszolóanyagból készül. Lamellás tárcsáink egyedi kialakításúak, az erős, poliészter szövet hordozón nagy csiszolási teljesítményű csiszolóanyaggal. A tárcsák csiszolási segédanyaggal és félig rugalmas, erős (Y kat.) hordozóval készülnek, ami minden lamellának rendkívüli szilárdságot biztosít.
A 3M™ Cubitron™ II 969F lamellás tárcsa fémek csiszolásához és finiseléséhez használható. Az erős poliészter szövetből készült lamellákon elhelyezett több réteg 3M precíziósan formált szemcsével tárcsáink kiválóan használhatók agresszív csiszolási alkalmazásokhoz, és sima, tiszta felületet eredményeznek.

Ahogy az egyes lamellarétegek elkopnak, új csiszolóásványok tűnnek elő, ami gyors és egyenletes csiszolást biztosít. A félig rugalmas, Y tömegű hordozónak köszönhetően a csiszolóanyag rendkívül erős, tartós, és olyan nagynyomású alkalmazásokhoz használható, mint az élletörés és a salak eltávolítása. A csiszolási segédanyag miatt a tárcsa hidegen csiszol, és segít megakadályozni a fémfelületek elszíneződését.

Ezen jellemzőknek köszönhetően a 969F remek választás olyan projektekhez, amelyeknél egyaránt strapabíró és sokoldalú csiszolókorongra van szükség.

A lamellás tárcsa kialakítása
A bevont csiszoló lamellás tárcsák ideális megoldást jelentenek a közepes erősségű csiszoláshoz, egybecsiszoláshoz, élletöréshez, reve eltávolításához és finiseléshez különféle fémeken. A csiszoló lamellák esetében folyamatosan új, a feltöltésnek ellenálló csiszolórétegek tűnnek elő. Bár sarokcsiszolóval való használatra tervezték, kialakítása miatt a lamellás tárcsa kreatív módon használható különféle munkákhoz.

A Cubitron™ II előnyei
A 3M Cubitron II csiszolótermékek magasabbra tették a lécet a nagy teljesítményű csiszolóanyagoknál. A 3M mérnökei először 3M kerámia csiszolószemcséket hoztak létre, majd a technológia alkalmazásával a háromszögletű szerkezeteket a hordozón elektrosztatikusan elhelyezve éles csúcsokat alakítottak ki, és így maximalizálták a csiszolási potenciált. Ezek a csúcsok különálló vágószerszámként működnek, amelyek átvágják a fémet, és folyamatosan élezik önmagukat, ahogy a csúcsok letörnek, ezáltal kimagasló teljesítményt biztosítanak a nagy igénybevételt jelentő gyártási alkalmazásokban. A szemcsék egyenletesen kopnak, és kiemelkedően hosszú élettartamot és egyenletes felületet biztosítanak kisebb csiszolási nyomás mellett. Mindez azt eredményezi, hogy a Cubitron™ II termékek jobban csiszolnak és tovább használhatók, mint a piacon kapható hagyományos, ipari, kerámiából gyártott csiszolótermékek, ezáltal maximalizálják a termelékenységet, minimálisra csökkentik a szalagfeszességet, és a kezelő is kevésbé fárad el.
A Cubitron™ II csiszolóanyag rendkívül gyorsan csiszol, így hozzájárul a termelékenység növeléséhez
A csiszolólamella kialakítása finom és sima csiszolást biztosít a lekerekített vagy szabálytalan felületeken.
A gyantás ragasztóanyag elvezeti a csiszolási alkalmazások közben keletkező hőt
Ahogyan a lamellák kopnak, mindig friss csiszolóásvány kerül a felszínre, így gyors és egyenletes csiszolást biztosít.
Remek választás olyan alkalmazásoknál, ahol fontos a felületminőség
Tartós polyészter hordozó a nagy nyomású alkalmazásokhoz, mint az élletörés és salak eltávolítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!