3M Cubitron II 969F lamellás tárcsa, T27 egyenes, 125 mm x 22 mm, 60+

3M
2.552 Ft (2.009 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 7100105863
Cikkszám: 168398
Szállítási díj: 1.290 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: Raktárról
Bp.-en átvehető: Raktárról
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap
2.552 Ft (2.009 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II 969F bordás tárcsa több réteg csiszolóanyagból készül. Bordás tárcsáink egyedi kialakításúak, az erős, poliészter szövet bordákon nagy vágási teljesítményű csiszolóanyaggal. A tárcsák köszörülési segédanyaggal és félig rugalmas, erős (Y kat.) hátlappal készülnek, ami minden bordának rendkívüli szilárdságot biztosít.
A fémek köszörülési és felületmegmunkálási feladataihoz használja a 3M™ Cubitron™ II 969F bordás tárcsát. Az erős poliészter szövet bordákon 3M Precíziósan Alakított Szemcserétegek találhatóak, így a tárcsák kiválóan teljesítenek az agresszív csiszolási alkalmazásokban, sima és tiszta felületet hagyva maguk után.

Ahogyan az egyes bordák kopnak, mindig friss csiszolóásvány kerül a felszínre, így gyors és egyenletes vágást biztosít. A félig rugalmas, nehéz (Y kategóriás) hátlap kimagaslóan erős, tartósságot biztosít a csiszolóanyagnak, és azt a képességet, hogy olyan nagy nyomású alkalmazásokat is lehetővé tegyen, mint az élkialakítás vagy a salakeltávolítás. A köszörülési segédanyag biztosítja, hogy a tárcsa alacsonyabb hőmérsékleten dolgozzon, és hozzájárul a fémfelületek elszíneződésének megelőzéséhez.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően a 969F kiválóan alkalmas a tartós és sokoldalú csiszolókorongot igénylő projektekhez.

Bordás korongkialakítás
A bevonatos bordás csiszolótárcsák ideális választást jelentenek a közepes köszörülési, csiszolási, szélvágási, sorjátlanítási és felületmegmunkálási feladatokhoz számos fém felületen. A terhelésálló kialakítású, csiszolóanyagból készült bordák hosszú ideig folyamatosan biztosítják a friss csiszolóanyagot. Bár sarokcsiszolón történő használatra készültek, a bordás tárcsák kreatív alkalmazásokat is lehetővé tesznek, bármilyen feladat elvégzésére legyen is szüksége.

A Cubitron™ II előnyök
3M Cubitron II csiszolóanyagok magasra teszik a lécet a nagy teljesítményű csiszolóanyagok piacán. A 3M mérnökei a 3M Kerámia Csiszolóanyag Szemcsékből kiindulva, elektrosztatikus technológiát használtak az egyes háromszög alakú szerkezeti elemek rendezésére a hátlapon, amelyek így éles csúcsokat formálnak és maximalizálják a vágási potenciált. Ezek a csúcsok egyedi vágószerszámként működnek, amelyek átvágják a fémet, és folyamatosan élezik saját magukat, ahogyan a csúcsaik letörnek, így tovább nyújtanak kimagasló teljesítményt a nagy igénybevételű termelési alkalmazásokban. A szemcsék kopása egyenletes: ennek köszönhető a rendkívül hosszú élettartam és egyenletesség, valamint a köszörüléshez szükséges kisebb nyomás. Ennek eredményeképpen a Cubitron™ II termékek a piacon elérhető minden hagyományos ipari csiszolóanyagnál jobban vágnak és többet teljesítenek, így maximalizálva a termelékenységet és minimalizálva a szalag igénybevételét és a gépkezelő kifáradását.
A Cubitron™ II csiszolóanyag rendkívül gyorsan vág, így hozzájárul a termelékenység növeléséhez
A csiszolóborda kialakítása finom és sima vágást biztosít a lekerekített vagy szabálytalan felületeken.
A gyantás ragasztóanyag elvezeti a csiszolási alkalmazások közben keletkező hőt
Ahogyan a bordák kopnak, mindig friss csiszolóásvány kerül a felszínre, így gyors és egyenletes vágást biztosít.
Remek választás olyan alkalmazásoknál, ahol fontos a felületminőség
Strapabíró poliészter hordozóanyag nagynyomású alkalmazásokhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!