3M 65056 Cubitron II 967A lamellás tárcsa, T29 kúpos, 180 mm x 22 mm, 80+

3M
3.861 Ft (3.040 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!
Gyártó cikkszám: 7000104367
Cikkszám: 170783
Szállítási díj: 1.590 Ft
Tájékoztató jellegű készlet, illetve szállítási határidő adatok.
Pontos információt a rendelés visszaigazolásban küldünk.
Kiszállítható: 2-5 munkanap
Bp.-en átvehető: 2-5 munkanap
Szolnokon átvehető: 2-5 munkanap

3.861 Ft (3.040 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

A 3M™ Cubitron™ II 967A legyezőtárcsa kiváló élek és hajlatok megmunkálására. Fő alkalmazási lehetőségek: általános csiszolás, hegesztési varrat eltávolítása és sorjázás. Alacsony hőképződése miatt rozsdamentes acél, hőérzékeny fémek csiszolásához is ajánljuk.
A 3M PSG (precíziósan megmunkált) szemcse technológiai előnyei most már egy sokoldalú, hosszú élettartamú lamellás tárcsában is megtalálhatóak! Az új 3M™ Cubitron™ II 967A legyezőtárcsa segítségével számos feladat - beleértve a tisztítási munkákat, hegesztési varrat eltávolítást, sorjázást - gyerekjátéknek tűnik. Ezen felül, mivel kisebb rányomással lehet dolgozni, a kezelő számára kényelmesebb a használat.
A 3M™ Cubitron™ II legyezőtárcsák rugalmasak, így könnyen követik a hajlításokat és a profilokat. Nem marnak bele az anyagba, és olyan csiszolási segédanyagot tartalmaznak, melyek nem engedik túlhevülni, beégni felüvegesedni a tárcsát-ez különösen hőérzékeny lemezek és rozsdamentes anyagok csiszolásakor nagy előny. Mivel az egyedi felépítésük lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű csiszolóanyag felvitelét, a 967A tárcsa még akkor is csiszol, amikor más termékek már feladták!
A 3M™ Cubitron™ II 967A legyezőtárcsa erejének és teljesítményének titka a 3M által kifejlesztett precíziósan megmunkált kerámiaszemcsés technológia. A háromszög alakú szemcsék folyamatosan újabb éles pontokat és széleket képezve töredeznek, amelyek ''könnyedén hasítják'', csiszolják a fémet, egyenletesen kopnak és bármilyen előtolás mellett rendkívül hosszú élettartamot és egyenletes csiszolati felületet biztosítanak.
3M PSG, precíziósan formált szemcse folyamatosan éles marad, gyorsan csiszol kisebb mértékű rányomással
A csiszolási segédanyagnak (hőelvezető réteg) köszönhetően a 967A kisebb hőtermelődéssel dolgozik, meggátolva ezzel a munkadarab elszíneződését / oxidálódását
A gyors csiszolás és a hosszú élettartam tökéletes egyensúlyát nyújtja
A rövidebb csiszolási idő növeli a termelékenységet, a gép élettartamát és csökkenti a kezelő fizikai leterheltségét
Alacsonyabb költségek a tárcsa hosszú élettartama és a kevesebb szerszámcsere miatt
Tisztításra és végső felület kialakítására egy lépésben is alkalmas

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!